måndag 26 mars 2012

STOPPA TJUVEN, TJUVARNA!!!

Min man håller på att renovera sin verkstad/garage. Det har varit trasigt taket länge nu efter stormen Gudrun och det har varit borttagna fönster så det har blivit rejäla fukt skador. Nu på morgonen ville han som har hand om renoveringen visa honom skadorna i ena väggen. Min man undrade allvarligt om det inte hade varit bättre att riva verkstaden. Men taket är nu ny renoverat och det blir väl till att renovera väggen så han kan sätta in nya fönster. Taket blev väldigt bra när det blev klart men det var mycket som skulle bytas ut innan dom kunde lägga på taket. Konstigt att inte verkstaden hade ramlat ihop?  
Fördelen med att han renoverar verkstaden är att han kan vara inomhus när det är dåligt väder som inte passar att ligga ute i blöta och laga bilar. För det är ju i regel då det händer att det är något under bilen som går sönder. Och så har han ett GARAGE sedan, det är i mina ögon guld värt. Det har han väntat på i MÅNGA ÅR. Och plats med 3-4 bilar det är inte dåligt. Så detta kommer att bli så bra.
Men vi är inte färdiga ännu, det ska in nya portar och en ny plåtdörr, det som sitter där nu är både snett och vint och inte inbrottssäkert. För det ska vi också göra, upp med larm och övervakningskameror. Grannsamverkan hjälper inte har vi märkt. Grannarna bryr sig inte fast dom ser misstänkta bilar. Misstänkt bil kan vara på plats när dom åker förbi och dom kontaktar oss inte?? Nu ska vi ha dom på bild/film som gör inbrotten, det är det bästa beviset och visa POLISEN bildbevis. Då måste dom ju ha bevis för att kunna ta dom för inbrottet. 
STOPPA TJUVEN, TJUVARNA.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar