tisdag 23 april 2013

Återgång till skolan, ett ämne 100 poäng.

Vi hade önskemål att få läsa VÅRDPEDAGOGIK OCH HANDLEDNING 100 poäng på utbildningen pga att den inte fanns med i uppköpet från kommunen. Nu ska vi få detta så jag återgår för att höja upp mitt betyg i mera poäng. Som Stella sa vi knyter ihop säcken på utbildningen. Men detta ämne sker inte som vi har gjort tidigare skriftligt utan i grupper muntligt. Det var bara några få som inte ville läsa detta. Men det var roligt att vi var så många som faktiskt ville läsa detta. 

Jag och Berit var och pratade om vår utbildning med chefen för cheferna. Vi sa att vi hade läst färdigt utbildningen och att vi hade chans att få denna utbildningen nu när vi hade Stella. Samt att det är bra med personal som kan ta hand om elever och vikarier som ska gå bredvid för att lära sig hur det går till hos oss på vår arbetsplats. Detta hade hon tagit upp bland våra chefer och det hade fattats ett beslut. Det var ok att läsa detta för dom som vill.

Den 6/5 kommer även personal från kommunhuset och har ett festligare avslut för oss alla. Trevligt!




Förresten så har sädesärlan med respektive kommit till oss. Fast i år är dom senare än vad dom brukar att vara men det är väl inte så konstigt så konstig kall vår som det har varit och är. Men nu letar dom bomaterial och dom hitta en hel del hästhår  i hagen.

Men ett och annat vår tecken dyker upp här och där och man känner en stor längtan efter den goda värmen som sprider sig i hela kroppen. Snart är april slut och maj nalkas. Vem vet det kanske blir sommar i maj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar