tisdag 8 maj 2012

Inspelning, Lena Pilipsson och gaybröllop i Skara.

Idag har min dotter träffat Lena Philipsson i Skara. Det är en inspelning på G med TV. Den kända fotografen Elizabeth Ohlson Wallin skulle göra en altartavla med Eva och Eva, Adam och Adam i stället för Eva och Adam. Modern konst med andra ord. Ni kommer att få se den senare antagligen i tidningar och så. Hon brukar att provocera med sina bilder.






Kören som MOP, Carros klass sjunger i skulle vara med i programmet och dom skulle sjunga ihop med Lena Philipsson. Lena kom in och undrade om dom kunde sjunga en kärleksvisa. Det roliga var att hon kunde den inte ens själv. Hoppas att det blev bra i allafall. 






Detta skulle ske till ett gaybröllop i Skara, men dom som skulle gifta sig på riktigt dom har hoppat av så nu är det fejkat bröllop istället men det vet ju inte dom som kommer att se programmet när det sänds senare. Det var viktigt att dom inte tittade in i kameran när dom sjöng. Det är inspelning på lördag också. Dessa 2 inspelningar ska klippas ihop senare för att bli ett bra program. Eleverna fick prata om homosexuella par också. Vad dom sa vet jag inte? Något måste ju vara hemligt till det är dags för programmet. 


Roligt för klassen att få vara med på en sådan inspelning.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar