lördag 29 december 2012

IS-Halka och DESSA jävla hovslagare.

Medan jag och mina barn kämpar med att stå rakt upp istället för att sitta på rumpan. Idag är det mera än halkigt, det är som att vara Bambi på hal is. Springer min man med träskor på fötterna i denna halka som är värre än vanligt. Han har nästan alltid träskor på fötterna. Om han går i vanliga skor då får han ont i fötterna. För mig är det helt otroligt att han kan gå i träskor året runt även i snömodd kan han hoppa runt med sina träskor. Det är nog vi som inte har fattat att dessa skor är bättre än bäst eller? Blir han våt om fötterna tar han av sig strumporna och torkar dom på instrumentbrädan vid fläkten. Dom är lätta att ta av när han kör lastbilen för det blir inget skräpigt/smutsigt i lastbilen. Den får ju inte bli skitig invändigt eller hur?

Stackars mina hästar som har fullt upp att stå på sina 4. Det är halt även för dom måste jag säga. Jag väntar fortfarande på att hovslagaren ska bli nåbar på telefon. Vi bestämde att jag skulle ringa honom mellan kl 20-22 en kväll veckan före jul. Jag har inte fått tag på honom ännu. Men han vill väl fira jul och nyår. Fast nu börjar min man att ilskna till över dennes beteende. Har man bestämt en sak så ska man stå för det. Det kommer han att få höra när han kommer nästa gång OM han kommer vill säga? 

Det verkar som om man blir hovslagare att beteendet kommer på köpet. Behandla dina kunder illa för det är sådan brist på hovslagare så dom ringer fast dom får vänta i timmar eller dagar om hovslagaren kommer denna dag eller någon annan dag.

Jag förstår mig inte riktigt på hantverkare från Sverige. Snickare, rörmokare, målare, etc och även kategorin hovslagare. Vad är det med deras attityd??? Varför kan dom inte vara mera upp på TÅ för att ha service till människor som vill anlita dom. Ett nonchalant beteende tycker jag att dom har, SKITER i att svara i telefon fast man ringer, ringer, ringer, ringer och pratar in det ena meddelandet efter det andra på mobilsvar, skickar meddelande RING MIG SNARAST!!!

En av mina hovslagare som jag hade fick jag börja att ringa direkt efter att han hade varit här. Han var klart värst av alla mina hovslagare. Till slut ledsnade jag på att ringa honom. Varför ha en sådan hovslagare med en sådan attityd. Samt hans sambo som ljög i telefonen vid ett flertal gånger när man ringde. Han är inte hemma, sa sambon. Så hörde man när man ringde på hans mobil och han svarade i den. Lögnhalsar är inget för mig. Sanningen kommer ju alltid fram.

Bemötande och service skulle nog vara ett ämne i hovslagarskolan enligt mitt tycke. Vi är nog många i vårt avlånga land som har ett och annat problem med dessa kvinnor och män som jobbar som HOVSLAGARE. Har man en seriös hovslagare som sköter sig DÅ har man tur och det är bara att gratulera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar