fredag 7 december 2012

BESVÄRLIGT VÄGLAG och BILISTERS "JAGET" DUMHET!!!

Det fortsätter att snöa. Väglaget är INTE det bästa. Det är halkigt! Snöröjarna har att göra kan man säga. Men en del bilister undrar HUR dom tänker eller inte tänker. Dom kör fram som galningar. Ska bara förbi, ligger i baken på en, blinkers VAD är det, rätt som det är så ska dom svänga???
-HEJ, din j...la idiot jag vill inte få dig i baken på bilen!! OCH absolut INTE få en skada i nacken av att idioten INTE kan hålla avstånd.

Samt högsta tillåtna hastighet på E 20 100 km är, men detta betyder inte att det går att köra i den hastigheten på vintern. Man MÅSTE anpassa hastigheten till väglaget. MEN en del trafikanter fattar INTE detta. Dom kör som om det är sommar med bra vägunderlag. BARA "JAGET" kommer förbi andra bilister så "SKITER" "JAGET" i resten. Idag har det varit en trafikolycka med en lastbil som hade lagt sig på sidan. OJDÅ, ska "JAGET" bilisterna behöva att vänta till den lastbilen blir bärgad. 

DÅ börjar en del bilister att börja vända på E 20 för att komma fortare förbi. VAD händer då? JO, några bilar (6 st) seriekrockar med varandra. För dom ska vända och det är ju inte det lättaste, det är ju mitträcke på  E 20. Som tur är blev det inga personskador, det blev "bara" plåtskador. Vilket jag tycker är helt RÄTT ÅT DOM!!! Undrar om dom svor över sin dumhet efteråt. Varför inte vänta? OK, det var stopp några timmar men kan man inte komma fram så kan man inte. 






Bärgningen varade i flera timmar. Det blev köbildning i flera timmar. Tålamod! för en del men INTE för en del....

MEN Snön fortätter. Det är bara att gilla eller ogilla läget. Vädret kan vi inte göra något med. Bara sättet att köra bil på: 
HÅLLA AVSTÅND!!!
ANPASSA HASTIGHETEN EFTER VÄGLAGET!!!

TA DET LUGNT DÄR UTE, NÅGON VÄNTAR PÅ DIG!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar