söndag 23 juni 2013

Om fyra veckor har jag semester.

Så har då halva styrkan gått på semester. Jag jobbar 4 veckor till sedan har jag semester. Det är bara att önska att det blir en sommar med vackert väder. Det kan man behöva nu för att hämta krafter. En del av mina arbetskamrater kommer jag att se om 9 veckor. Vi ska nämligen genom kommunen åka till Estland och utvecklas. Det är 2:a gången jag får åka med på en sådan resa. Förra gången vi åkte var vi i Prag på utvecklingsresa. Sammanlagt är det kommunens 4:e resa, tidigare har dom varit på Mallorca och Island.

Om det går som planerat fast jag har inte hört något ännu så hoppas jag att jag kommer in på utbildningen på högskolan i Skövde. Jag har planerat att gå en utbildning som ger 200 Högskolepoäng. Då har jag tillräckligt med poäng för att komma in på nästa utbildning som kräver 180 Högskolepoäng. Då har jag specialistutbildning inom demens och även pallitativ vård, vård i livets slut. 
Som min man sa:
-Ja, du kan ju läsa tills du dör.
Men kunskap är inte svår att bära, det är när man saknar kunskap som jag uppfattar att det är svårt. Nu kan jag få spetskometens inom mitt yrke. Samt hoppas att det kan ge mera i plånboken när man är färdig. Men det är klart jag har att göra i 3 år innan jag är färdig. Men jag kan jobba samtidigt för utbildningen är på halvfart.

Men jag siktar på spetskompetensen eftersom jag är för gammal för att ta studielån. samt jag vill inte ha detta heller för jag har äntligen betalat tillbaka min studieskuld sedan tidigare studier. 

Fotograf Malin Backlund.

Fotograf Carro Backlund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar