tisdag 9 oktober 2012

Snart är det dags för prov.

Här går det undan. På 3 veckor ska vi läsa en bok Etik och människans livsvillkor på 211 sidor. Första veckan hade den inte kommit av dessa 3 veckor. Lite begränsat med tid är det och blir det. Efter det är det dags för prov. Idag sista dagen i skolan för den här veckan så var det många som kände PANIK inför detta prov. Vi får sitta i 3 timmar och skriva. Ingen bensträckare under tiden. Frukt och vätska får vi ta med oss in på provet.

HJÄLP!!! 

Man ska orka med att både jobba 100% och studera 100%. Sedan har man ALLT annat som ska göras också, sådant som kallas det "egna hushållet". Många dagar blir det att studera och jobba i följd. Mycket begränsat med FRITID är det för tillfället. Jag hinner knappt att lägga huvudet på kudden förrän jag somnar. Man ska fatta vad man läser i boken också, det är inte alltid man gör det. För hjärnan är så trött, den jobbar på högvarv. Det blir KAOS!!

Nu ska jag ta en paus på några timmar, för att sedan läsa senare i kväll. Planera för födelsedagshelgen!!


Måndag kl 9.00 nästa vecka, då är nerverna i dallring. Usch!! Jag som inte har vana att läsa/studera. Det var ju ett tag sedan som man satt på skolbänken. Många år har det gått sedan dess. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar