torsdag 6 februari 2014

POSTEN? NÄR TJÄNSTEN INTE UPPFYLLER KRAVEN, ELLER?



Vårt förtroende för POSTEN är NOLL!!! Min man ska skicka ett paket till ett annat land. Detta kostade 565 SEK men någon garanti att det ska komma fram det finns det INTE??? Posten ansvarar inte för förseningar av paket. Om paketet skulle komma bort så ansvarar de efter ett styrkt värde av högst 40 SDR per försändelse + 4,50 SDR/Kg. 1 SDR är ca 10 SEK. Min mans paket vägde 6,8 Kg. Värdet på paketet är ca 2000 SKR. Skulle paketet komma bort så är det som att spotta i havet, INGET kan man räkna med att få för förlorad leverans.

Vi har försökt att se vart paketet är, för det första är det redan försenat med 12 timmar. Efter sista paketets avresa så kan vi inte få någon information var är paketet. Min man har fått för sig att detta paket kommer att bli ett klart problem. Jag kan ärligt hålla med honom, han har nog rätt.

Han ringde och pratade med POSTEN igår men de kunde inte ge något vettigt svar på vad som har hänt? Idag när han ringde så hade de ingen kommunikation alls mellan Sverige och utlandet. De hade inget telefonnummer att ringa. ???? Då kan jag säga att han blev riktigt irriterad över detta. Han svor en del och så var hans goda humör borta för idag.

Som sagt var vårt förtroende för POSTEN är NOLL!!! Det blir bara sämre och sämre. HUR KAN DE HA EN TJÄNST SOM INTE UPPFYLLER KRAVEN???? Människor är beroende av att man ska kunna skicka paket inrikes och även utomlands men om dessa kommer fram eller ej där saknar jag förklaring. Även personen på POSTEN hade inget svar. Vad som har hänt med paketet som blev liggande bortglömd i 12 timmar kan ingen förklara? Om det har lämnat Sverige eller inte det är frågan? Hur fraktas det? Direkt eller mellan landar det? Fraktas det med lastbil eller med flyg? Där får vi ingen information heller!!??? INGEN VET NÅGOT KAN MAN SÄGA!!!

Paketet skulle vara framme inom 3-4 dagar. Idag har det gått 4 dagar och paketet är fortfarande ute någonstans, men var?

Vi får håll tummarna nu att detta paket kommer fram. Men någon garanti det har vi inte. Det är ytterst viktigt att det kommer fram innan fredag annars är det KRIS på fronten.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar