tisdag 9 juli 2013

Det blev en dag i solen efter jobbet.

Så har då den underbara värmen och känslan av att SOMMAREN är här, ÄNTLIGEN. Lite kaffe och lite avklätt blev det efter arbetets slut. Passa på att ta tillvara på dom få soltimmarna som äger rum innan sommaren är över.

lånad bild.
Den SVENSKA SOMMAR är aldrig fel.



Det är tur man bor på landet så man kan njuta av att man bara finnas till. Ingen som stör med skrik och skäll på stackars barn som leker. Det hade vi gott om när vi bodde inne i tätort. Mammor med diverse fixa idéer att deras barn skulle vara bäst och tävlingar mellan varandra vilket barn som var först med vad. Ingen granne som hade druckit lite för mycket som bråkade med sina grannar, bostadsområdets barn eller med sin sambo eller fru. Då är det skönt att bo så som vi gör nu. Det är livet på landet.

Jag har snöat in på stockrosor och när jag kommer att hitta frökapslar efter blomning i år så kommer jag att plocka det för att sedan så stockrosor i massor nästa år. Olika färger och helst enkla blommor dom tycker jag är vackrast. Undrar om man kan ha stockrosor i vas eller om dom inte tål detta? En del blommor är ju vackrast ute och klarar inte att vara i vas, vissnar med en gång.

lånad bild
Visst är dom vackra stockrosorna.

Lånad bild
En dröm att hitta  som frö.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar